Aa Aa Aa
Aa Aa Aa

"Круглий стіл" на тему: "Доступне житло може бути енергоефективним"

У Всеукраїнському прес-центрі Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" 07.07.2016 відбувся "круглий стіл" на тему: "Доступне житло може бути енергоефективним".

Наш представник Денис Спасібко прийняв участь у засіданні круглого столу, де учасники обговорили поточний стан будівельної галузі в Україні, успішний досвід країн ЄС та інших передових країн щодо реалізації державних програм доступного житла.

Житлово-комунальне господарство України споживає понад 40% енергетичних ресурсів країни, саме тому додаткового було акцентовано увагу на важливе значення впровадження енергетичної реновації існуючого житлового фонду України на підставі комплексних проектних рішень, що потребують невідкладної розробки та відповідного погодження. А також запровадження будівельних нормативів, які б в умовах ринкової економіки, в першу чергу стали привабливими для замовників будівництва, які фінансуватимуть такі енергоефективні заходи та експлуатуватимуть новозбудований об’єкт.

Звичайно, наші громадяни потребують житлового будівництва, але необхідно, щоб житлове будівництво відбувалось з обов'язковим застосуванням енергозберігаючих технологій, щоб у подальшому житло було комфортним та економним.

Компанія ГЕРЦ Україна презентувала декілька технічних рішень, що дозволять знизити вартість комплектації об’єктів доступного житла, при забезпеченні високого рівня надійності та ефективності обладнання.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Вибачте, для коментування необхідно увійти.
Отримати консультацію