Aa Aa Aa
Aa Aa Aa

Співпраця в освітній сфері HERZ та КНУБА

Спільне прагнення компанії HERZ Armaturen та Київського Національного Университету Будівництва та Архітектури до забезпечення сприятливих умов для підготовки висококваліфікованих кадрів, що володіють основами проектування, налаштування та експлуатації сучасних енергоефективних систем опалення, тепло- та холодопостачання, використання відновлювальних джерел енергії на базі сучасних технологій та обладнання, підтверджено реальними кроками...

15 жовтня 2019 року у Києві під час робочої зустрічі генерального директора компанії HERZ Armaturen Ges.m.b.H. доктора Герхарда Глінцерера з першим проректором, д.т.н. Денисом Чернишовим, проректором з наукової роботи, д.т.н. Віталієм Плоским, деканом факультету інженерних систем та екології, д.т.н. Олександром Приймаком, завідуючим кафедрою теплогазопостачання  та вентиляції, к.т.н. Володимиром Довгалюком були обговорені перспективні напрямки подальшої співпраці, яка успішно реалізується вже більше 20-ти років.

 

В рамках цієї співпраці у цей день відбулась також низка важливих  подій, серед яких – медіа-презентація           доктора Г. Глінцерера для викладачів, студентів, почесних гостей. Історія розвитку з 1896 р. від сімейного підприємства Gebauer und Lerner до группи компаній HERZ в 2019 р., в тому числі з двома заводами в Україні, ключові напрямки та показники виробничої діяльності, приклади успішно реалізованих проектів у новому будівництві, термомодернізації, генерації тепловоі енергії з відновлювальних джерел енергії стали предметом захоплюючого виступу.

після завершення лекції, за багаторічний внесок в розвиток навчально-лаьораторної бази університету, спонсорську діяльність, сприяння виданню університетської наукової та навчально-методичної літератури, перший проректор Денис Чернишов вручив Герхарду Глінцереру знак та диплом Почесного Доктора КНУБА.

Урочисте підведення підсумків традиційного щорічного HERZ-конкурсу студентських курсових та дипломних проектів у цей день було приурочене до церемонії відкриття нового лабораторного стенду HERZ. Почесні сертификати та премії переможцям вручав Почесний Доктор КНУБА Герхард Глінцерер.

На кафедрі теплогазопостачання та вентиляції в урочистій обстановці відбулось відкриття – введення в експлуатацію лабораторного стенду HERZ «Арматура термостатичного та гідравлічного регулювання в енергоефективних системах опалення». Почесне право «перерізати стрічку» було надано проректору з наукової роботи Віталію Плоскому та Почесному Доктору КНУБА Герхарду Глінцереру.

 

Жваву зацікавленість викликала концепція стенду HERZ у студентів, викладачів КНУБА та інших профільних ВУЗів України, запрошених фахівців проектних та монтажних організацій, центрів енергоефективності.

Сприяння застосуванню сучасних технологій енергозбереження в навчальному процесі з підготовки висококваліфікованих кадрів кадров є головною складовою співпраці компанії HERZ з ВУЗами України.

Вступайте на навчання до Академії HERZ
Заповніть форму та чекайте на відповідь







    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Отримати консультацію